Retourneren
Wanneer je, om wat voor reden dan ook, ontevreden bent met jouw online aankoop, stuur dan het ongebruikte artikel in complete en originele verpakking per post retour binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Gebruik het retourformulier om een artikel retour te zenden. Het retourformulier is meegeleverd bij het door jou bestelde artikel. Wanneer dit niet het geval is, kan je het formulier hier downloaden.

Download retourformulier

Retour voorwaarden
Alle artikelen worden bij ontvangst gecontroleerd. Artikelen die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden niet aanvaard. In beide gevallen word je retour dan niet in behandeling genomen en het pakket geretourneerd. De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Wanneer je het artikel later retour verzend, zijn wij genoodzaakt het pakket terug te sturen. Bij uitzonderingen of opmerkingen betreft de retourvoorwaarden (bij ontvangst of retourzenden) dien je contact op te nemen met info@amsterdamring.nl om zo teleurstelling te voorkomen.

Je retourzending is verder altijd voor eigen risico. Dit betekent dat Amsterdam Ring niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Verstuur je retourzending daarom altijd met een traceerbare methode waarbij je een Track & Trace code hebt. Hiermee kan je controleren waar je retourzending zich bevindt.

Terugbetaling
Na ontvangst van jouw retour gaat Amsterdam Ring deze verwerken. Je krijgt dan, mits je aan de retourwaarden voldoet, het factuurbedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort. Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten. Amsterdam Ring gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourzending
Retourzendingen kun je per post versturen naar:

Amsterdam Ring
Wolbrandsstraat 57
3312 PV Dordrecht

Houd er bij het retourneren van het pakket rekening mee dat je zorg draagt voor voldoende frankering.

© 2018 - 2024 AMSTERDAMRING | X X X | | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel